Jeg modtager heste til behandling på min klinik på Erstedvej 25, 9520 Skørping.

Mød op med en tør og ren hest, det giver mig de bedste muligheder for at udfører en ordentlig behandling.

Medbring gerne video af de problemer, som du oplever med den enten på marken, i longe eller under rytter.

Medbring også gerne trense og sadel, så jeg kan se det på hesten, hvis det er nødvendigt.

Hvis hesten er kandidat til homøopatisk behandling, vil jeg meget gerne høre så meget om hesten som muligt. Dens tidligere sygdoms historie, dens opførsel, dens placering i flokken, dens relation til mennesker, hvad den evt. er bange for eller stresset over, særheder den måtte have, æde og drikke vaner og hvad du ellers kan fortælle om den. Alt kan være vigtigt også selvom du synes, at det er noget mærkeligt noget at sige om en hest (f.eks. at den er jealous ). Du må meget gerne skrive det ned.

Vejbeskrivelse.

Der er ca. 10 minutters kørsel til klinikken fra motorvejen, hvad enten du kommer fra syd via Haverslev afkørslen eller nordfra via Støvring S afkørslen.

Vejen er en sidevej til Haverslevvej/Ersted Byvej.
(Nogle GPS‘er viser, at der er en indkørsel til gården direkte fra Haverslevvej, den eksisterer IKKE mere.)

GPS‘en kan også lede via Røde Møllevej, den er IKKE farbar med trailer og der er gennemkørsel forbudt. Følg istedet Kridtbakken op til Haverslevvej og via Ersted Byvej til Erstedvej.

Dyrlæge

Bliver ens hest syg, fungere den ikke i ridningen, bliver halt eller får ondt i ryggen skal man kontakte sin dyrlæge før man kontakter en alternativ behandler for at få stillet en ordentlig diagnose, det er nemlig grundlaget for en korrekt behandling. Denne behandling kan så godt være fra gruppen af komplementære metoder f.eks. akupunktur og manipulation.

RIKKE SCHULTZ, DYRLÆGE

DYRLÆGE RIKKE SCHULTZ – SER MED ET HELHEDSSYN, NÅR SMIDIGHEDEN ER VIGTIG OG HOLDNINGEN BETYDER NOGET